Het kantoor

Het notariaat in Susteren kent een lange geschiedenis. In 1823 werd notaris Engelen tot eerste notaris van Susteren benoemd. 184 jaar later, in 2007, werd notaris Rutger Piek tot notaris van Echt-Susteren benoemd. Hij is de tiende notaris van Susteren. Sinds 1987 is het kantoor gevestigd in de oude burgemeesterswoning aan het Raadhuisplein.

Het kantoor is door haar ligging zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus of trein) makkelijk bereikbaar. Het Raadhuisplein biedt bovendien volop gratis parkeergelegenheid. In dit karakteristieke pand zijn zeven personen werkzaam. Een tweetal juristen, twee administrateurs, een notarisklerk en een kandidaat-notaris ondersteunen notaris Rutger Piek bij zijn werkzaamheden.

Notariskantoor Piek is een allround kantoor dat haar diensten aanbiedt op elk relevant vakgebied in het notariaat zoals de personen- en familiepraktijk, de onroerend goed-praktijk en het ondernemingsrecht. Ons streven is een kwalitatief hoogstaand product te leveren tegen een redelijk prijs.


Wij stellen ons voor

 

Mr. Rutger (L.E.H.) Piek - notaris

Specialisme:

  • - Recreatieparken
  • - Vennootschapsrecht
  • - Estate planning

notaris@notarispiek.nl

 

Mw. Monique Habets - notarisklerk

Specialisme:

  • - Onroerend goed
  • - Vennootschapsrecht

m.habets@notarispiek.nl

 

Mr. Valérie (Y.S.A.F.) Blankenstein - kandidaat-notaris

Specialisme:

  • - Boedelafwikkeling
  • - Personen- en familierecht

v.blankenstein@notarispiek.nl

 

Mw. Marij Reinders - administrateur

Dhr. Stefan Bertholet - administrateur

Mr. Alina Nicolau - Jurist

Algemene praktijk

a.nicolau@notarispiek.nl 

Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Ervaar het zelf.